Yrjö Kukkapuro Remmi Nojatuoli, musta nahkaverhoilu, kromattu teräsrunko -Tilaustuote, toimitusaika noin 3 viikkoa-

3 625,00  sis alv.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 37yrkurekrnmu Osastot: ,

Kuvaus

Yrjö Kukkapuron muotoilufilosofian kolme peruspilaria ovat ergonomia, estetiikka ja ekologia. Remmi-nojatuolissa on tarkkaan harkittu, ergonominen muotoilu, joka tukee etenkin niskaa sekä ristiselkää. Tuolissa on erittäin miellyttävä istua, ja se sopii lepotuoliksi sekä edustavaksi nojatuoliksi olohuoneeseen.

Kukkapuron ajatuksena on, että kalusteet säilyisivät käytössä sukupolvelta toiselle. Tuolissa on ylellisen tuntuinen, laadukas musta Elmo-nahkaverhoilu, joka värjätään Ruotsissa”Clean water tanning” -tekniikalla. Nahkamateriaali on tilalle jäljitettävä. Tuolin kromattu runko on kestävää terästä ja sen valmistaa Metallituote Summanen Lahdessa. Jokaisen Remmin lisäosan, kuten metalliset remmit sekä pehmusteet, voidaan helposti korjata ja uudistaa Kukkapuron filosofian mukaisesti.

Vuonna 1969 muotoiltu Remmi on valittu Lontoon Victoria and Albert Museumin sekä Designmuseon kokoelmiin. Tuoli on myös äänestetty maailman parhaaksi musiikinkuuntelutuoliksi.

Tuote toimitetaan muovittomassa pahvipakkauksessa ja sen mukana tulee aitoustodistus. Tuotteella on 10 vuoden takuu (ei koske tuotteen normaalia kulumista). Tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

Lisätiedot

Valmistaja

Modeo