Tarrakirjoitin Brother PTH110 **TARJOUS**

39,00  sis alv.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): pth110zw1 Osastot: ,

Kuvaus

Jopa 12 mm leveitä tarroja tulostava PT-H110-tarratulostin on ideaali moneen toimistossa tai kotona tarvittavaan merkintään.
Kompaktin ja helppokäyttöisen tarratulostimen pikanäppäimillä laitteen toiminnot löytyvät nopeasti. Oman tarrasi kirjoittaminen sujuu siis helposti ja nopeasti. Tarratulostimen nopeus on 20 mm sekunnissa.
16 merkin LCD-grafiikkanäytöllä luot tarrasi helposti. Voit esikatsella kehyksiä ja symboleita ja valita tarralle haluamasi, sekä esikatsella tarrasi ennen tulostusta.
Merkitse verkkolaitteesi, johtosi ja kaapelisi helposti tunnistettavaksi kaapelinmerkintä-toiminnolla. Voit tulostaa myös lipputarroja helpottamaan johtojen tunnistamista.
Valittavana 3 fonttia, 10 tekstityyliä, 15 kehystä ja yli 250 symbolia joten voit räätälöidä tarrasi kuten haluat.
Kestävälle P-touch tarramerkinnälle on useita käyttökohteita, kuten kaapelit ja kytkimet, CD- ja DVD-levyt,
USB-muistitikut, kansiot, nimikortit henkilökunnalle ja vierailijoille, arkistot, opasteet, postitus, ilmoitustaulut ja kansion välilehdet.
Laminoituja Brother TZe-tarranauhoja on saatavana useina eri tarraleveyksinä, -väreinä ja erikoistarroina, kuten tietoliikenneasennuksiin soveltuvana lujasti kiinnittyvänä tai taipuisana tarranauhana (kaapeleihin ja lippumerkintään), sekä turvatarrana, joka jättää alustaansa jäljen jos se irrotetaan. Laminoidut tarranauhat kestävät ääriolosuhteita, kuten lämpötilanvaihtelua, auringonvaloa, kosteutta, hankausta ja kemikaaleja.

Lisätiedot

Valmistaja

Brother