Desinfektiospray pinnoille 500ml suihkepullo 72% etanoli

9,95  sis alv.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 3000010500 Osasto:

Kuvaus

Bacticid etanolipohjainen desinfiointiaine ei-invasiivisten lääkinnällisten laitteiden ja etanolia kestävien pintojen desinfiointiin. Täydellinen tuote vastaamaan korkean hygienian vaatimuksiin tilanteissa, joissa vaaditaan nopeaa ja säännöllistä pintojen desinfiointia. Helppokäyttöinen. Ei sisällä aldehydejä, hajusteita tai väriaineita ja sopii kaikille alkoholia kestäville pinnoille. Bacticid desinfiointiaineella on laaja teho bakteereja, mykobakteereja (mycobacterium avium ja mycobacterium terrae), viruksia (HBV,HIV,HCV,vaccinia, rota,noro ja adeno), sieniä ja
hiivaa vastaan.

pH 6,5 – 7,5
72 % etanolia
Herkästi syttyvä neste ja höyry. Käytä suojakäsineitä käsiteltäessä. Varmista tuotteen sopivuus pinnalle huomaamattomaan kohtaan. Ei sovellu akryyli, pleksilasi tai alkoholiliukoisella lakalla käsitellyille pinnoille.
EN 13624, EN 13697, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 14561, EN 14562, EN 14563
Säilytä pakkaus tiukasti suljettuna. Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja pois lämmönlähteiden ja kipinöiden, tai muiden helposti syttyvien asioiden läheltä. Säilytys viileässä ja paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto.
Noudata maakohtaisia vaarallisen jätteen hävittämisohjeita. Noudata maakohtaisia vaarallisen jätteen hävittämisohjeita.
Bacticid on valmis käytettäväksi ja sitä voidaan käyttää pinnoille suihkuttamalla tai pyyhkimällä.
Pyyhkimällä: Annostele Bacticidia sopiva annos käyttötarkoitukseen sopivalle kuitutaitokselle ja pyyhi pinnat.
Suihkuttamalla: Suihkuta Bacticidia pinnalle vähintään 30cm etäisyydeltä ja levitä liinalla. Suihkutus sopii sellaisten pintojen desinfiointiin, joihin on hankala ylettää.
Varmista, että pinta on kokonaan käsitelty. Pinnan tulee pysyä näkyvästi märkänä 30 sekuntia tehon takaamiseksi.

Lisätiedot

Valmistaja

AS Chemi-Pharm