Yrjö Kukkapuro Remmi Nojatuoli, musta nahkaverhoilu, musta teräsrunko -Tilaustuote, toimitusaika noin 3 viikkoa-

3 399,00  sis alv.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 37yrkuremunmu Osastot: ,

Kuvaus

Remmi-nojatuoli on yksi Yrjö Kukkapuron elämäntyön suosituimmista kalusteista. Nyt klassikkotuoli on palannut takaisin juurilleen ja valmistetaan Suomessa. Remmi-nojatuolille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Klassikkotuolin tuotannon palauttaminen kotimaahan on kunnianosoitus Yrjö Kukkapuroa sekä Yrjö Kukkapuron mallistoa kohtaan. Tuolissa on ylellisen tuntuinen, laadukas musta nahkaverhoilu ja mattamusta teräsrunko.

Yrjö Kukkapuron muotoilufilosofian kolme peruspilaria ovat ergonomia, estetiikka ja ekologia. Remmi-nojatuolissa on tarkkaan harkittu, ergonominen muotoilu, joka tukee etenkin niskaa sekä ristiselkää. Tuolissa on erittäin miellyttävä istua, ja se sopii lepotuoliksi sekä edustavaksi nojatuoliksi olohuoneeseen.

Kukkapuron ajatuksena on, että kalusteet säilyisivät käytössä sukupolvelta toiselle. Tuolissa on laadukas, tyylikkään musta Elmo-nahkaverhoilu, joka värjätään Ruotsissa”Clean water tanning” -tekniikalla. Nahkamateriaali on tilalle jäljitettävä. Tuolin runko on mattamustaksi maalattua kestävää terästä ja sen valmistaa Summanen Lahdessa. Jokaisen Remmin lisäosan, kuten metalliset remmit sekä pehmusteet, voidaan helposti korjata ja uudistaa Kukkapuron filosofian mukaisesti.

Vuonna 1969 muotoiltu Remmi on valittu Lontoon Victoria and Albert Museumin sekä Designmuseon kokoelmiin. Tuoli on myös äänestetty maailman parhaaksi musiikinkuuntelutuoliksi.

Tuote toimitetaan muovittomassa pahvipakkauksessa ja sen mukana tulee aitoustodistus. Tuotteella on 10 vuoden takuu (ei koske tuotteen normaalia kulumista). Tuotteella on ilmainen toimitus Suomessa.

Lisätiedot

Valmistaja

Modeo